Известие

Collapse
No announcement yet.

Съединителя се прецака!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщение
    Аз предложих да търси пружина втора ръка, а не помпа !
    Става въпрос за пружина, момчето не е писало нищо за помпа към този момент.
    Ако е от помпа, нова .. но пружина пак ще му трябва не ги раздават с помпите

Alfaa92 в комплекта, няма пружини
    Аз искам като ми се наложи да сменям съединител към него да има в комплекта и маховик
    Обаче както виждаш, тези които пишат във всяка тема и разбират от всичко веднага го засилиха да купува помпа и да не е втора употреба , дори не направиха разлика между двете пружини . В сервиз ще видят и преценят разбира се най-добре какво трябва да се прави, а и най- добре е сервиза да достави частта, поне ще има гаранция и ще е точната
    Аз счупих пружина на тази помпа(знам как точно се държи педала в този случай) , купих помпа втора употреба- 15 лв, отидох при специалист, който срещу 8 лева смени гумичките (високо качество) в помпата за около 5 минути и сега имам една чудесна оригинална помпа, която работи прекрасно.
    Last edited by lordliness; d.m.y г., 09:08.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Днес я оставих колата и преди малко ми се обадиха,помпата е наред ,проблема ми казаха че бил във някакви счупени пластмаси , едната която държи пружината.Утре ще отида да видя какви са частите по точно и ще търса по моргите.

Comment

Отивай .. щом не са измислили алтернатива за поправка.
        Качи после една снимка, поне да видим за какво става въпрос в темата
        Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

Хаха определено утре ще взема въпросните части и ще сложа снимка..

Comment

Това са въпросните пластмаси .
            http://www.img-share.eu/f/images/590...681_sredna.jpg
            http://www.img-share.eu/f/images/590...768_sredna.jpg

Comment

Един болт изпиляваш резбата в средната част .. в задната една гайка и толкова с драмата. Или му запълваш резбата с металпластик. Или ще помислиш малко с какво можеш да го замениш
              Last edited by flipz; d.m.y г., 10:18.
              Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

Драмата продължава.Днес ходих си взема колата ,уж всичко оправено,намерих тея части сложени,тръгвам и след 3 4 натискания изненада педала пак долу.Върнах я и сега ще взимам нова горна помпа и ако не били това вече трябва дд отваря ск кутия за оглед.

Comment

При мен драмата беше разпилял се лагер-помпа. От време на време с ръчна помощ отделяше, понякога се връщаше сам (карал съм я два часа само) Ако ти чупи този щифт, може да е много износен и твърд съединителя( при френските коли с жило пак се чупи свръзващата част)

Comment

Working...
                  X